Топ 10 најдобри филмови за 2021 година

Најпознатиот филмски сајт ИМДБ објави листа на најпопуларни филмови оваа година. Посетителите на оваа страница ги рангираат сите прегледани филмови по оценки, така што оваа страница не е оценета од професионални филмски критичари.

Во продолжение погледнете како изгледа овогодинешната листа на ИМДБ.

1. „Dune“

2. "The Suicide Squad"

3. "Eternals"

4. "Mortal Kombat"

5. "Zack Snyder's Justice League"

https://www.youtube.com/watch?v=vM-Bja2Gy04&feature=emb_title&ab_channel=HBOMax

6. "Godzilla vs. Kong"

7. "Black Widow"

8. "Army of the Dead"

9. "Cruella"

10. "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings"