Америка вчера ја расплака девојка со ангелски глас, која има само 2% шанси да преживее

Фото: Screenshot / YouTube

„Како се чувствуваш сега?“, Ја прашал Сајмон младата девојка откако дознал дека се бори со оваа тешка болест.

Таа откри дека на последниот преглед и биле дијагностицирани метастази, како и дека лекарите и дале 2 процентни шанси да преживее. Оваа неверојатна девојка ја освои публиката со својата убавина и оптимизам, но и со својот неверојатен глас.

Погледнете во видеото што направи Сајмон на крајот за оваа неверојатна девојка.