Магичен Момент! Китот Белуга со одушевување го слуша виолинистот

Виолинист неодамна одлучи да ги забавува китовите белуга во аквариум во американската држава Конектикат.

Ова е доказ дека музиката е универзален јазик, и тоа се однесува и на луѓето и на животните.