Адријана Лима целосно ГОЛА!

Фото: Instagram

Славната манекенка Адријана Лима со еден потег го сруши Инстаграм!

Поранешната сопруга на некогаш одличниот српски кошаркар Марко Јариќ, беше фотографирана потполно гола пред месечината!

А коментарнот на нејзината слика гласеше - "Кога ќе се сретнат две месечини".