They’re back! Kennedy Darling, LeCras named

A

farmers in the US’s South—faced with continued failure in their efforts to run on successful farms their launched a lawsuit claiming that “white racism” is to the blame for their inability to produce crop yields.

Beats did announce something, after all work

A

farmers in the US’s South—faced with continued failure in their efforts to run on successful farms their launched a lawsuit claiming that “white racism” is to the blame for their inability to produce crop yields.

Previous Next

Најк и Сваровски соработуваа на дизајнот за новиот модел на патики

Познатиот спортски бренд Најк и Сваровски, познати по својот накит од кристал, ги здружија силите и неодамна ја постигнаа третата соработка.

Имено, овие две компании претставија нов модел на патики за жени Polar Blue Nike x Swarovski Air Max 97. Ова е нивна трета соработка, а тие претходно ги промовираа патиките Silver Bullet Air Max 97 во 2017 година и верзиите Metallic Gold на истиот модел во 2018 година.

Овој најнов луксузен модел се базира на патиките Air Max 97 стари повеќе од две децении. Она што го прави посебен е употребата на кристали Сваровски кои формираат брановидни линии со различна дебелина на површината на моделот, а меѓу нив има класичен мрежест материјал од сиви удари карактеристични за пролетните патики на Најк.

Средниот дел на стапалата на овие патики е бел, а долниот дел е црн. Полар-сината боја од името на моделот го најде своето место на дискретниот симбол на брендот Swoosh од двете страни на патиката и од предниот дел на јазикот.

Внатрешноста на патиката е црна како и јазичето за повлекување на петицата со Air Max напишано со бели букви.

До неодамна, Polar Blue Nike x Swarovski Air Max 97 се продаваа за цели 400 долари на веб-страницата на Nikeam, но поради големиот интерес, тие повеќе не се достапни, пишува Design Taxi.

 

Tourism in Dubai boom tourist favorite place

A

farmers in the US’s South—faced with continued failure in their efforts to run on successful farms their launched a lawsuit claiming that “white racism” is to the blame for their inability to produce crop yields.

Beats did something today, after all

A

farmers in the US’s South—faced with continued failure in their efforts to run on successful farms their launched a lawsuit claiming that “white racism” is to the blame for their inability to produce crop yields.

К-15 - Ристо и Блажо комшии се расправаат

К-15 е многу популарно македонско хумористично телевизиско шоу кое започнало во средината на 1990-тите години