Германскиот овчар прв пат се запознава со мачиња, глетката воодушеви многумина

Германски овчар се запознава со две мачиња донесени од сопственици во нивниот дом, а нивната средба ги воодушеви луѓето на Интернет.

Видеото објавено на Јутјуб покажува како кучето нежно им приоѓа на мачињата и ги гледа и внимателно ги душка.

Видеото собра повеќе од шест милиони прегледи и многу интересни коментари.