Хаос на вакцинација: Дошол со својата љубовница и ја затекнал својата сопруга

Фото: twitter / Screenshot

Еден Бразилец дошол на вакцинација придружуван од неговата љубовница, а и рекол на жената дека оди на пазар.

Меѓутоа, тој не знаел дека и неговата сопруга планирала да се вакцинира истиот ден, бидејќи таа му рекла дека ќе оди да ја посети снаата.

Жената и снаата дошле на вакцинација и не можеле да поверуваат дека нејзинот маж дошол со неговата љубовница во истиот момент кога и они биле таму.

Нивната реакција погледнетеја во видеото.

https://twitter.com/jhonhenriqueofc/status/1417993273612849156?s=20