Избриша 20 години од нејзиното лице за само неколку минути: 78-годишна баба покажа неверојатен трик!

Фото: YouTube / Screenshot

Иако стареењето е сосема природен процес, постојат различни начини малку да се прикријат годините. Во тоа може да ви помогне оваа 78-годишна баба која целосно се трансформира со шминка.

Џоан Хопкинс е мајка на познатиот шминкер Кристофер и покажа како правилното користење на шминка може да подмлади дури и личност која е длабоко во осмата деценија. Погледнете ја оваа неверојатна трансформација.