Мештаните од ова село забележаа неверојатна глетка, одеднаш се појави зелена светлина

Жителите на Измир, Турција, забележаа зелен блиц на небото.

Се уште нема официјално соопштение за овој феномен, а очевидци се прашуваат дали станува збор за метеорит, парче вселенски отпад или НЛО.

https://twitter.com/MYhcnup/status/1421402503648710656?s=20