Овчар од Турција стана хит на Интернет: Неговите кози имаат необични „фризури“

Овчар од малото село во Турција, Киркавака, стана ѕвезда на социјалните мрежи.

Неговиот извонреден талент, заедно со грижата за стадото, е главната причина за ова.

Тој одлучи да ги искористи своите „фризерски“ вештини за да направи фризури за кози.