Сцена на небото која ќе ве остави без здив! Ова е вселенски спектакл!

https://www.youtube.com/watch?v=pF6IX3KDOuo&ab_channel=NightLightsFilms-AdrienMauduit

Сликите и видеата од метеорскиот дожд „Геминида“ се споделуваат низ светот откако го достигна својот врв ноќта помеѓу 13 и 14 декември.