Колку е само влијателна една слика на Владимир Путин

Фото: Screenshot / TikTok

Видео на кое се гледа како мала чивава агресивно гризе се што ќе и се најде под забите, освен кога станува збор за фотографиите на Владимир Путин, набрзо стана хит на „ТикТок“.

@random_video164

##fyp? ##fypシ ##fyp ##fypシ

♬ original sound - 🚨funny🚨