Кучето се преправа дека мора да излезе и да изврши нужда но тоа всушност било трик за да се разлади.

 

Кучињата се паметни и знаат да најдат начин да ја постигнат својата цел. Еден бостонски териер така решил да се преправа дека мора да изврши нужда за да се разлади во базенот.