Овој пат Твитер ѕвездите се мачка и мало глувче

Твитер е како ризница со смешни видеа. Го користат млади, стари, славни и јавни личности кои секогаш имаат што да напишат или објават. Овој пат Твитер ѕвездите се мачка и мало глувче.

https://twitter.com/VolgerGoede/status/1396944386374635522?s=20