Погледнете како 'домаќинката' ги мие садовите на море

Погледнете како 'домаќинката' ги мие садовите на море

На социјалните мрежи се појави видео кое го постави славен Тик Токер од неговото летување.

Имено, тој ја снима својата девојка како фрла валкани садови во морето наместо да ги мие, така што предизвика многу негативни коментари.

- Среќна е таа куќа што оваа ќе ја заобиколи - пишуваат во коментарите.

- Ова е срам за жена, идна мајка / сопруга, - ова е уште еден во низата коментари.

- Зошто делиме воздух со вакви сличности ?????? - се запраша еден корисник.