Видеото од ова паркирање насмеа многу луѓе

Фото: YouTube print screen

На социјалните мрежи стана вирално видео на кое се гледа како непознат возач се обидува да паркира автомобил.

Иако на искусниот возач му е јасно дека овде може да се паркира за три секунди, на овој возач му требаше многу повеќе.