Бел фустан во 10 шик стилови

Жешките денови ја сакаат белата боја, која често украсува трепетливи ткаенини и се издвојува во креации од најразлични форми - од мини фустани инспирирани од шеесеттите, до кринолини со струк што имаат кул изглед.

Безбојниот стил ни носи многу фустани, ленените се совршени за секој ден, додека некои се украсени со кристали, па можат и да заменат - венчаница.