Без ова парче облека, невозможно е да се замисли летото: Вака денес носиме бела кошула.

Фото: unsplash

Белата кошула е летно парче што едноставно мора да го имате . И да бидаме искрени, не само еден модел туку повеќе.
Ви претставуваме неколку модели кои се хит ова лето.

Стиловите се разновидни, но заедничко е што се опуштени и неверојатно лесни, како и фактот дека се направени од природни материјали.