Погледнете која фризура беше популарна во годината на вашето раѓање

Фото: Getty Images

Кога на едно место ќе видиме 75 фризури од различни години, јасно е колку трендовите се враќаат и се повторуваат со некои ситни или големи промени.

Пронајдете ја годината на раѓање на видеото подолу и проверете која фризура беше најголем хит во тоа време.