Најдобриот ресторан во светот сместен во Бали

Како изгледа најдобриот ресторан во светот и што е потребно за да го направите ресторанот најдобар. Вкусна храна, незаборавен амбиент, љубезен персонал или беспрекорна услуга?

Ресторанот „Корал“, во рамките на луксузниот хотел „Apurva Kempinski“ во Бали, е фантастичен пример и со право е прогласен за најсовршениот ресторан во светот.

Ресторанот „Корал“ ја доби својата титула благодарение на уникатниот ентериер - се наоѓа во аквариумски простор.

Аквариумот е одличен начин за релаксација - ви дава можност да уживате во водниот свет без да нуркате во беспрекорните води што го опкружуваат Бали.

Внатрешноста на ресторанот е раскошна и зрачи со луксузни вибрации со геометриски плочки, многу природна светлина и ѕидови од тули.